Dopust v butičnem hotelu kjer so nas PVC vrata dobro ščitila pred mrazom

Z družino smo se odpravili na izlet v hribe in nekaj dni preživeli v butičnem hotelu. Ker mi je notranje oblikovanje zelo všeč sem bila pozorna na vse elemente v njem. Opazila sem, da imajo vse sobe PVC vrata in sem vodjo hotela vprašala zakaj so se odločili za njih. Povedal mi je, da so zaradi nizkih temperatur pozimi potrebovali dobro izolacijo. Prav to nudijo PVC vrata, zato so jih namestili tako v notranjost kot v vhod. 

S tem so bistveno zmanjšali stroške gretja, saj PVC vrata dobro izolirajo prostor. Tudi okna so imela dobro izolacijo in čutiti je bilo toploto, ki so jo zadržali. Pravkar je zapadel sneg in odpravli smo se na smučišče. Ves dan smo se sankali in smučali in proti koncu dneva smo bili prijetno utrujeni. Zapeljali smo se nazaj do hotela, kjer smo se segreli in spočili. 

Ker sem bila kar premražena, sem bila hvaležna za PVC vrata, katera so nas ločila od zunanjega mraza. Odpravili smo se na večerjo in se ponovno pogovarjali z vodjo hotela. Zanimalo me je, kje so kupili pohištvo in ostalo notranjo opremo, saj mi je bila zelo všeč. Nekateri kosi bi pasali tudi v naše stanovanje, zato sem vodjo hotela prosila za imena trgovin.

Predvsem so me zanimala PVC vrata, saj sem želela dobro izolirati tudi naš dom. Še ena prednost takih vrat je, da so cenovno dostopna vsem. Ko smo prispeli domov sem takoj šla v akcijo za PVC vrata, saj se je zima bližala. Kontaktirala sem nekaj trgovin za katere mi je povedal vodja hotela in jim povedala kaj iščem. Želela sem vrata, katera:

  • Imajo izgled lesa
  • So dovolj debela
  • Estetsko pašejo na stanovanje

Z možem sva se odpravila v eno izmed trgovin, da bi si PVC vrata ogledala tudi v živo in dobila okvirno ceno.