Imeti doma bazen in prekrasno senčilo je nekaj kar bi si vsak želel

Poletje je letni čas, ko za nas pomeni, da se veliko prostega časa preživi zunaj. Da je zunanji bazen pri hiši za željen bi vam pritrdilo ogromno ljudi.  Sproščanja ob bazenu se ne bi branili, saj bi nam prineslo veliko zadovoljstva, uživanja v vodi in v končni fazi zdravje. Prav tako pa so zunanja senčila zelo pomembna, če mislimo imeti bazen in moramo vedeti, da bo strošek tako sestavljen iz bazena in senčila, ki ga bomo izbrali.

Seveda nas bo zunanje senčilo prišlo veliko ceneje, kot bazen, no če si ne boste ravno umislili najdražje tende z vsemi dodatki. Kar ne morem si predstavljati, da bi doma lahko imela bazen in vsaki dan zaplavala in tako skrbela za svoje zdravje, seveda pa bi montirala tudi zunanja senčila, da bi pri počivanju sama ali z otroci imela senco, ki je še tako dobrodošla. Kakšen je užitek imeti bazen doma si ne morem niti predstavljati, vendar pa si ga lahko le želim. Od nekdaj smo družina, ki obožuje vodo in resnično bi uživali, če bi imeli čisto pravi bazen doma na vrtu, v katerem bi lahko plavali, zunanja senčila pa bi poskrbela za to, da bi pod njimi preživljali skupne urice počivanja in igranja. 

Verjetno si to želi vsaka povprečna slovenska družina, vendar je finančni zalog imeti doma pravi bazen vseeno velik, da pa bodo našo teraso krasila še moderna zunanja senčila, bi bil strošek še večji. Resnici pogledano v oči, si domači bazen lahko privošči le malo ljudi, prav tako moderna zunanja senčila, kajti to je stvar, za katero ne bomo dali zadnjih eurov, lahko z lahkoto rečemo, da to je denar, ki ga je preveč. Škoda, da si bazena in zunanja senčila na vrtu ne more privoščiti več Slovencev, kajti druženje v prostem času z družino v bazenu, bi prineslo kar veliko več srečnih družin.