Izdelava spletnih strani v Ljubljani

Ljubljana je glavno in tudi največje slovensko mesto, kjer prebiva približno 1/4 slovenske populacije. Ker je izbira delavcev precej večja kot v obrobnih regijah je logično, da je tudi kakovost spletnih storitev na višjem nivoju.

Izdelava spletnih strani je zahtevna storitev, ki potrebuje ustrezno usposobljeno ekipo z dolgoletnimi izkušnjami v web dizajnu. Študentska ekipa in rekreativni dizajnerji ponavadi vašemu poslovanju naredijo več škode kot koristi. Spletna stran je internetna reklama, torej jo morate zaupati ustreznim strokovnjakom in ne sosedu, ki se je ravno naučil oblikovati spletne strani, ali nekomu, ki ponuja spletne strani od 199 EUR. Si lahko mislite kakšna bo ta spletna stran? Sorazmerna s ceno vsekakor.

V kolikor izdelujete spletno predstavitev, zato da bi povečali svojo prodajo in vam poslovanje upada, potem se pripravite in vložite nekaj več denarja, ta denar se bo vsekakor obrestoval zelo kmalu, ko bo vaša reklama vidna. Če boste gledali le cene spletnih strani boste izdelali prezentacijo za 199 eur in vrgli denar v smeti, ter boste edini obiskovalec svoje prečudovite spletne strani. Namen internetne reklame je vidnost, zato najbrž delate reklamo. Če denarja nimate, svetujemo vam, da prihranite svoj težko prigarani denar in ga ne zapravljate z nakupom nizkocenovnih internetnih strani.

Morda niste ravno navdušeni nad dizajnom naše strani, vendar je popolnoma vseeno, kajti mi dajamo prednost reklami in vidnosti. Za oblikovanje lastne spletne strani smo porabili zelo malo časa in se oblikovanju internetne strani niti nismo posvečali. Obiskanost strani pa je očitna, ker se ravno nahajate na njej in berete to besedilo, namen internetne reklame pa je vidnost. Naša ekipa je sposobna po želji naročnika izdelati najlepše in najbolj zahtevne spletne strani, aplikacije ali programe. Vprašanje je le koliko ste sami pripravljeni vložiti v svojo reklamo.

Spletne strani B&V design

Odlikujejo nas predvsem svež pristop, motiviranost in kvalitetna optimizacija. Naša vizija je, da je stranka zadovoljna in da ji spletna predstavitev zagotovo prinaša uspeh.

Našim strankam ponujamo brezplačno svetovanje. Naše stranke imajo na voljo 24h/dan podporo na SKYPE-u, katero nihče ne ponuja. Vsi novi naročniki dobijo prvo leto brezplačno gostovanje spletnih strani in celoletno vzdrževanje, katerega ostali ponudniki zaračunajo. Vsi naši naročniki se nahajajo na vrhu Googla in to je zadosten podatek o kakovosti naših spletnih strani. Na internetu je spletnih ponudnikov vedno več in če želite kaj prodati in iztopati iz množice internetnih trgovin, potrebujete vrhunsko izdelavo, vzdrževanje in oglaševanje v nasprotnem primeru je nesmislena izdelava trgovine.