Pri beljenju visokih stropov ti lahko pomagajo le premični odri, da jih lahko dosežeš

Prebarvati moramo svoj studio in še dobro, da nam lahko pri tem pomagajo premični odri od soseda. Prostor za studio namreč najemamo v neki poslovni stavbi, kjer so različna podjetja z raznimi storitvami. Ker pa smo potrebovali prostor, kjer imamo proste roke, kaj s studiem počnem in smo se znašli v stavbi, kjer je veliko gradbenikov. Ta sosed se ukvarja z izposojo opreme za gradbenike in slučajno niso bili vsi premični odri izposojeni, da smo se jih lahko izposodili mi.

Naš studio je namreč zelo visok in za to, da dosežemo strop, ne bi šlo drugače, kakor pa, da nam pomagajo premični odri, za doseganje stropa. No tudi stene, ne le strop, saj bi najverjetneje dosegli le dobro polovico sten.

Studio se uporablja za različne namene, ker smo notri trije različni umetniki. Eden se ukvarja s fotografijo, drugi s slikarstvom, jaz pa z modnim oblikovanjem. In tako so stene hitro lahko uporabljene za različne stvari. Zato smo se tokrat odločili, da bomo stene v celoti najprej prebeli, potem bodo pa na nekaterih delih barvni detajli. Vsi pogrešamo več barv na stenah, da nam dajejo motivacijo. Izposojeni so štirje premični odri, s katerimi smo si pomagali, da smo najprej prebelili vse, stene in strop. Potem smo pa naredili načrt, kako bomo najprej dodali svetlo in temno sive detajle, potem bomo pa uporabili še oranžne in turkizne tone. Na eni strani bodo samo oranžni toni, na drugi strani pa samo turkizni. Ideja je namreč ta, da bo en del studia bolj za umirjanje, drugi pa bolj za motivacijo.

Ne vem sicer, kako točno, ampak uspelo nam je vse pobarvati v enem koncu tedna. Jutri bomo sicer še vse pospravili ter pustili, da se prostori prezračijo. V torek bomo vse postavili nazaj v studio ter počasi začeli nazaj delati. Na koncu smo seveda poskrbeli, da so se premični odri vrnili lastniku.